Tuinonderhoud in Waalre – Florijk

Als u tuinonderhoud in Waalre wilt uitbesteden zit u bij Florijk goed. Wij hebben verschillende ervaren hoveniers in dienst die met veel plezier voor u aan de slag gaan. Ideaal als het u aan tijd, zin en groene vingers ontbreekt om zelf uw tuin mooi en verzorgd te houden.

Want het maakt niet uit hoe onderhoudsvriendelijk uw tuin is, zonder de juiste verzorging schiet onkruid al snel alle kanten op of ontstaan er bruine plekken in uw gazon.

Genieten van een mooie verzorgde tuin

Een tuin is gemaakt om van te genieten. En genieten wilt u natuurlijk direct na aanleg van uw tuin, maar ook in de jaren daarna. Heerlijk aan de tuintafel ontbijten in de zon of na een lange werkdag met een koud drankje in de schaduw op de loungebank neerploffen. Echter met uitzicht op een scheve schutting, kapotte tegels en distels van een halve meter hoog is genieten soms moeilijk.

Schakelt u de hoveniers van Florijk in, dan hoeft u zich over het tuinonderhoud geen zorgen meer te maken. Dankzij jarenlange ervaring hebben we al veel tuinen in Waalre en omgeving naar tevredenheid ontworpen, aangelegd en onderhouden. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor organisaties. Daarbij hebben wij ook ruime ervaring met het onderhouden van (zwem)vijvers en zwembaden. Voorbeelden vindt u onder projecten.

Voor elke tuin een passend onderhoudsvoorstel

Iedere tuin is uniek, daarom maken wij altijd een onderhoudsvoorstel dat past bij uw tuin en natuurlijk bij uw wensen. Als u regelmatig zelf in de tuin werkt, maar het hele onderhoud wat te veel is, hebben we verschillende mogelijkheden. We kunnen eenmalig langskomen en de hele tuin grondig aanpakken of bijvoorbeeld elk najaar en voorjaar bomen en planten snoeien en het gazon verticuteren. Helemaal geen omkijken meer naar het tuinonderhoud? Met plezier nemen we het volledige onderhoud van uw tuin voor onze rekening.

Tuinonderhoud in Waalre: kies voor Florijk

Wij voeren tuinonderhoud uit in zowel Waalre als de rest van Nederland. Bij Florijk houden we van een persoonlijke aanpak en maken samen met u een passend onderhoudsplan. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvende contact op door te bellen of het contactformulier in te vullen.