Is Florijk op zoek naar jou?

Florijk specialiseert zich in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van unieke en verrassende buitenruimtes en groenprojecten bij woonhuizen en bedrijven. Daarnaast houdt Florijk zich bezig met het ontwerpen en bouwen van zwemvijvers en zwembaden die op natuurlijke wijze worden gereinigd. Florijk is de afgelopen jaren hard gegroeid en daarom zijn we per direct op zoek naar:

Hovenier – Fulltime dienstverband

Als hovenier werk je samen met een team aan het realiseren van onze projecten. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het onderhouden van tuinen, maar ook voor de aanleg van nieuwe tuinen en eventueel voor de aanleg van zwemvijvers. Verder ben je tijdens het werk ook een aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers.

Jouw Profiel als hovenier

  • Ervaring in het aanleggen en onderhouden van tuinen
  • Beschikt over de benodigde diploma’s
  • Werkt met oog voor detail
  • Flexibel
  • Eventueel beschikbaar op zaterdag
  • Het bezitten van een BE rijbewijs is een pré.

Wat bieden wij

Wij bieden je een fulltime baan, met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met een enthousiast en jong team van mensen met een passie voor tuinen en natuurlijk zwemwater. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je functie en we geven je graag de ruimte voor eigen ideeën en inbreng. Florijk is gevestigd in ’s-Hertogenbosch, maar werkt voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Solliciteren als hovenier (Den Bosch)

Spreekt het je aan om elke dag bezig te zijn met het realiseren en onderhouden van tuinen en natuurlijke zwembaden en zwemvijvers? Om buiten te werken op verschillende plekken in Nederland? Solliciteren kan door het sturen van een e-mail met CV en korte motivatie naar Arno van Vught via info@florijk.nl.

Voor meer info:

Florijk, Graaf van Solmsweg 50L, 5222 BP ’s-Hertogenbosch, 073-6112272, www.florijk.nl