Uw tuin onderhoud in Den Bosch

Tuinonderhoud in Den Bosch uitbesteden? Dat is een goede keus als u er zelf weinig tijd voor heeft of het te zwaar werk is. Of misschien heeft u geen groene vingers of houdt u niet van tuineren. In elk geval Florijk biedt uitkomst wanneer het gaat om tuinonderhoud in Den Bosch.

Want een mooie tuin moet ook mooi blijven. Elke tuin heeft zijn eigen verzorging nodig, hoe onderhoudsvriendelijk een tuin ook kan zijn. Dankzij Florijk hoeft u uw tuin niet te onderhouden om er zorgeloos van te kunnen genieten.

Blijvend genieten van de tuin

Wij van Florijk kunnen genieten van een tuin die mooi is aangelegd. Het gaat er uiteraard om dat u dat ook doet. Niet alleen vlak nadat de tuin is aangelegd, maar liever jaren daarna ook nog! Dankzij goed onderhoud kunt u nog lang genieten van de tuin.

Elke tuin heeft zijn eigen specifieke onderhoud nodig. Wanneer hier niet voor gezorgd wordt, dan raakt een tuin al snel in verval. Zeker in het eerste jaar is onderhoud belangrijk, zodat de beplanting aanslaat en onkruid geen kans krijgt.

Tuinonderhoud kan eenmalig of meerdere keren per jaar uitgevoerd worden. Bij meerdere keren per jaar wordt het grote (en zware) werk gedaan. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van bomen en hagen. Het onderhoud van de tuin kan ook jaarrond verzorgd worden, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Tuinonderhoud in Den Bosch door Florijk

Wij verzorgen tuinen in heel Nederland, voor particulieren en zakelijke organisaties. We onderhouden nu bijvoorbeeld een leeftuin in Son en Breugel en de relaxtuin die Florijk ook heeft mogen aanleggen. Ook in Den Bosch kunnen we tuinen onderhouden. Verder zijn we ook gespecialiseerd in het onderhoud van (zwem)vijvers en (natuurlijke) zwembaden, zodat die altijd kraakhelder water hebben.

Bij Florijk krijgt u een persoonlijke aanpak, omdat u altijd contact heeft met dezelfde contactpersonen. Zij weten wat uw wensen zijn, zodat we die ook altijd kunnen naleven.

Meer weten over de tuinonderhoud mogelijkheden?

Wilt u meer weten, vul dan ons contactformulier in of bel ons. Onze hoveniers staan klaar!