Van een mooi tuinontwerp kunt u jaren plezier hebben. Als u een huis heeft met een tuin, dan zou het zonde zijn als de tuin niet helemaal naar uw zin is.

Wij geloven dat een tuin waar u blij van wordt, een tuin is die bij u past, sfeer heeft en past bij de stijl van uw huis. Dit vraagt om een goed ontwerp. Alleen dan kan de tuin van toegevoegde waarde zijn voor het huis. Florijk helpt u graag bij uw tuinontwerp.

Tuinontwerpen vergen veel werk

Een tuin ontwerpen vergt veel werk met betrekking tot het meten en uitdenken. Bij een tuinontwerp gaat het om wensen vertalen naar een praktisch plan, waarbij een goede basis belangrijk is. Welke elementen moeten terug komen in het ontwerp? Wat doen de bewoners het liefst buiten?

Door goede vragen op voorhand te vragen, kunnen later teleurstellingen voorkomen worden. Het zou zonde zijn als er bijvoorbeeld een eethoek wordt aangelegd voor mensen die graag buiten eten, maar waarvoor eigenlijk te weinig ruimte is vrijgemaakt. Een goed tuinontwerp zorgt ervoor dat er volop genoten kan worden van een tuin.

Tuinontwerp door Florijk

De ontwerpers van Florijk maken van elke tuin een geslaagde tuin. Dit kunnen zij doen met een ontwerp in allerlei stijlen en maten. Geen ruimte is te gek, zo hebben we bijvoorbeeld al mooie projecten in een stadstuin, voortuin en een ware parktuin mogen realiseren.

We hanteren vier stappen om tot een mooi ontwerp te komen: oriëntatiegesprek, eerste schetsen, vervolgschetsen en vervolgens een definitief plan. Een tuinontwerp begint bij de juiste vragen stellen, dus we gaan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u aan.

In deze fase worden uw wensen duidelijk en meet de ontwerper de tuin in. Hierna ontvangt u een prijsindicatie. Vervolgens krijgt u drie schetsen en voorbeelden voorgelegd. Met uw feedback werkt de ontwerper twee voorstellen uit.

U kiest een ontwerp die u het meest aanspreekt, waarvan een definitief gedetailleerd plan met 3D uitwerking wordt gemaakt. Pas wanneer u hier tevreden mee bent, brengen we kosten in rekening voor het tuinontwerp.

Ontwerp van Florijk

Dankzij onze persoonlijke aanpak, zijn de ontwerpen persoonlijk, vernieuwend en verrassend. We hebben al veel mooie projecten mogen ontwerpen en realiseren. Na het ontwerp kunt u namelijk het ontwerp ook laten realiseren door Florijk. We hebben jarenlang ervaring en we werken voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in of bel ons. Dan heeft u de eerste stap naar uw droomtuin alvast gezet. We staan voor u klaar!

Den Bosch | Nijmegen | Eindhoven