Tuinonderhoud uitbesteden is een goede optie wanneer dat te zwaar werk voor u is. Ook wanneer u geen tijd of geen groene vingers heeft, dan is tuinonderhoud uitbesteden een goede keus. Elke tuin heeft namelijk onderhoud nodig, zelfs de meest onderhoudsvriendelijke tuin.

Alleen dan kan een tuin die naar uw wens is, ook naar uw wens blijven. Dankzij goed tuinonderhoud krijgt een tuin de aandacht die het nodig heeft. Dit is zeker van belang wanneer de tuin zorgvuldig is ontworpen en aangelegd. Het zou immers zonde zijn als een droomtuin in verval raakt, waardoor u er steeds iets minder van kunt genieten.

Tuinonderhoud om blijvend te genieten

Een mooi aangelegde tuin is om van te genieten. Niet voor even, maar het liefst jarenlang! Dankzij gedegen tuinonderhoud is dit ook goed mogelijk. Vooral het eerste jaar na de aanleg van een tuin heeft de tuin extra onderhoud nodig. Zo kan de beplanting goed aanslaan en wordt voorkomen dat onkruid er een kans krijgt.

Tuinonderhoud kunt u uitbesteden zoals u wenst. Misschien is dat wel eenmalig of het grote onderhoud dat twee of drie keer per jaar gedaan dient te worden.

Daarbij kunnen de hoveniers bijvoorbeeld het zware werk doen, zoals bomen snoeien en hagen knippen. Daarnaast kunnen ze ook het onderhoud jaarrond doen, zodat u niets hoeft te doen aan de tuin en gegarandeerd blijvend kunt genieten.

Tuinonderhoud door Florijk

Als uw tuin ontworpen is door Florijk, dan ontvangt u een voorstel om de tuin goed te onderhouden. In andere gevallen willen wij u ook graag adviseren. Wij verzorgen graag tuinen, of het nu gaat om tuinen die al enige tijd geleden zijn aangelegd of tuinen van kantoren, bedrijfsterreinen, appartementencomplex, scholen of andere instelling.

De hoveniers van Florijk zijn ervaren en werken voor opdrachtgevers in heel Nederland. Zij verzorgen bijvoorbeeld het onderhoud van tuinen als de leeftuin in Son en Breugel en de relaxtuin die Florijk ook heeft mogen realiseren. Bovendien is Florijk gespecialiseerd in het onderhoud van (zwem)vijvers en (natuurlijke) zwembaden, waardoor u zorgeloos kunt genieten van kristalhelder water.

Tuinonderhoud met een persoonlijke aanpak

Kiest u voor Florijk, dan kiest u voor een persoonlijke aanpak. U heeft namelijk altijd contact met dezelfde contactpersonen die weten wat uw dromen en wensen zijn. Zo worden die altijd nageleefd, hebben we oog voor detail en bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Tuinonderhoud op maat

U kunt bij Florijk terecht voor tuinonderhoud op maat. Wilt u meer informatie over wat Florijk voor u kan betekenen? Vul dan het contactformulier in of bel ons. We helpen u graag verder!

Den Bosch | Nijmegen | Eindhoven