Tuinonderhoud in Vught – Florijk

Wilt u tuinonderhoud uitbesteden aan een hovenier in Vught? Kies dan voor een hovenier van Florijk, een ervaren professional met een uitstekend oog voor detail. Een uitkomst wanneer u zelf geen tijd, zin of de groene vingers heeft om uw tuin mooi en netjes te houden. Want hoe onderhoudsvriendelijk uw tuin ook is, verzorging is altijd nodig. Anders schiet het onkruid al snel de lucht in of breekt u uw benen over losliggende tegels.

Zorgeloos genieten van een verzorgde tuin

Als u een prachtige tuin heeft in Vught, dan wilt u daar natuurlijk graag van genieten. Niet alleen direct nadat de tuin is aangelegd, maar ook in de vele jaren die volgen. Lekker in het zonnetje eten aan de tuintafel of een boekje lezen in de schaduw van de appelboom. En dan vormen verzakte tegels, planten die maar niet willen groeien, een scheve schutting en onkruid natuurlijk geen fraaie aanblik.

Een goede reden om de hoveniers van Florijk in te schakelen. Zeer ervaren professionals op gebied van tuinonderhoud. Bekijk eens de vele projecten die wij naar tevredenheid hebben uitgevoerd in de omgeving van Vught; stadstuinen, landschapstuinen en relaxtuinen die wij zelf hebben ontworpen, aangelegd en onderhouden.

Een passend onderhoudsvoorstel

Iedere tuin vraagt om een andere manier van onderhoud. Daarom doen wij voor elke tuin een onderhoudsvoorstel dat past bij uw wensen en bij uw tuin. Vindt u het leuk om zelf af en toe in de tuin aan de slag te gaan, maar lukt het maar niet de tuin helemaal bij te werken? Dan kunt u kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt, zodat u weer helemaal bij bent.

Of laat bijvoorbeeld elk voorjaar en najaar uw planten en bomen snoeien, zodat u de rest van het onderhoud gedurende het jaar eenvoudig zelf kunt uitvoeren. En wilt u helemaal geen zorgen over het onderhoud van uw tuin? Dan nemen onze hoveniers met plezier het volledige tuinonderhoud voor hun rekening.

Tuinonderhoud: houd uw tuin in Vught netjes

Wij verzorgen tuinonderhoud in Vught, maar ook in de rest van Nederland. Dat doen wij zowel voor particulieren als voor organisaties. Ook voor tuinontwerp en tuinaanleg zit u bij ons goed. Heeft u een grote waterpartij in uw tuin? Geen probleem, want onze hoveniers zijn ook gespecialiseerd in het onderhouden van (zwem)vijvers en zwembaden. Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvende contact op!