Tuinonderhoud voor uw tuin in Nijmegen

Tuinonderhoud in Nijmegen uitbesteden? Dan kunt u bij Florijk terecht. Misschien heeft u zelf weinig tijd, geen groene vingers of geen passie voor tuinieren. Het kan ook zijn dat tuinonderhoud te zwaar voor u is.

Wij van Florijk onderhouden tuinen, omdat we graag willen dat u in elk geval kunt genieten van uw tuin. Hoewel tuinen erg onderhoudsvriendelijk kunnen zijn, hebben ze allemaal hun eigen verzorging nodig. Een mooie tuin hoort namelijk ook mooi te blijven. Gedegen onderhoud is hierbij essentieel.

Blijven genieten

Wanneer de tuin van uw dromen zorgvuldig is ontworpen en aangelegd, dan wilt u er natuurlijk vervolgens nog lang van kunnen genieten. Vooral in het eerste jaar na de aanleg is goed onderhoud belangrijk. Zo krijgen de bomen, struiken en planten de kans om aan te slaan en onkruid juist niet.

Elk type beplanting heeft zijn eigen verzorging nodig en dat vraagt om kennis en kunde. Hoveniers kunnen hier uitkomst bieden, zodat u zorgeloos kunt genieten van een tuin die naar wens is én blijft.

Het kan ook zijn dat u uw tuin al enige tijd geleden is aangelegd en dat u het een totale opknapbeurt wilt geven. Dat is ook geen probleem. Onderhoud kunt u uitbesteden om eenmalig uit te laten voeren.

Ook is het mogelijk om groot onderhoud twee of drie keer per jaar uit te besteden. Daarnaast bestaat ook de optie om te kiezen voor jaarrond onderhoud. Zo heeft u helemaal geen werk meer aan uw tuin. Dan bent u ook verzekerd van een tuin om blijvend van te genieten.

Tuinonderhoud Nijmegen door Florijk

Wij onderhouden zowel particuliere en zakelijke tuinen in heel Nederland. Momenteel onderhouden we onder andere een relaxtuin en een leeftuin in Son en Breugel. We verzorgen ook tuinen in Nijmegen. Bovendien onderhouden we ook (zwem)vijvers en (natuurlijke) zwembaden. We zijn gespecialiseerd om het water hiervan kristalhelder te houden.

Bij Florijk heeft u altijd uw eigen contactpersoon. Hij weet wat uw persoonlijke wensen zijn, zodat we die altijd kunnen naleven.

Meer informatie over tuinonderhoud in Nijmegen?

Wilt u meer weten? Vul dan ons contactformulier in of bel ons.