Een tuinarchitect inhuren om uw droomtuin te ontwerpen? Je hebt een tuin waarvan je wilt genieten. Hoe je dat invult, is geheel aan jou. Misschien is dat wel een plek waar je gewoon wilt kunnen luieren of waar je je kinderen kunt laten spelen.

Het inrichten van een tuin is zo eenvoudig nog niet. Want een tuin optimaal tot bloei laten komen, vraagt om meer dan alleen maar mooie bloeiende planten neerzetten. De tuinarchitecten van Florijk vertalen uw wensen en dromen in een tuin waar u zich helemaal thuis voelt.

Het belang van een tuin

Als je een buitenruimte hebt die niet naar jouw wens is, dan doet dat afbreuk aan je woongenot. Dat is zonde, zeker omdat wij van Florijk weten wat een tuin voor u kan betekenen. Ook hebben we gezien hoe blij we mensen kunnen maken met een mooi ontwerp.

Wellicht weet u nog niet van welke stijl tuin u houdt. Geen probleem, dan gaan we samen uw persoonlijke smaak ontdekken. Ook wanneer u geen grote tuin of groene vingers heeft, wij geven u een ontwerp op maat waar u nog jaren plezier van heeft.

Tuinarchitecten van Florijk

De tuinarchitecten van Florijk helpen u bij het ontwerpen van uw unieke tuin. Of u nu een dakterras, stadstuin of een landelijke tuin voor ogen heeft, de tuinarchitecten weten er raad mee. Ook zijn onze ervaren hoveniers gespecialiseerd in het creëren van mooie tuinen.

Vernieuwend, verrassend & persoonlijk

Mag tuinarchitect Florijk uw tuin ontwerpen? Dan kunt u bij Florijk het hele proces laten uitbesteden. U vindt hier namelijk alles onder één dak: van ontwerp tot realisatie en onderhoud. Florijk levert dus niet alleen uw persoonlijke ontwerp, maar ook daadwerkelijk uw droomtuin.

De ontwerpen kunnen worden omschreven met de volgende woorden: vernieuwend, verrassend & persoonlijk. Zie bijvoorbeeld de stadstuin in Nijmegen of de buitenkamer in Den Bosch. Florijk heeft een zeer persoonlijke aanpak.

Hierdoor is het resultaat altijd bijzonder en weerspiegelt het de karakters van de tuineigenaren. Ook kunt u bij Florijk terecht voor de tuinaanleg en onderhoud van uw tuin. Hierbij maakt Florijk gebruik van duurzame materialen van de hoogste kwaliteit.

Bovendien heeft Florijk al jarenlang ervaring. Niet alleen in het opleveren van bijzondere projecten, maar ook in het ontwerpen en bouwen van zwemvijvers en zwembaden. Hierbij werkt Florijk voor opdrachtgevers uit heel Nederland.

Laat je tuin bloeien door een tuinarchitect

Kortom, u bent bij Florijk in goede handen voor ontwerp tot onderhoud. We luisteren naar uw wensen en maken een advies op maat. Wilt u meer weten, vul dan ons contactformulier in. Dan is de eerste stap naar een tuin die optimaal tot bloei komt alvast gezet.

Den Bosch | Nijmegen | Eindhoven