Tuinaanleg uitbesteden – Wanneer u een tuinontwerp heeft, dan is de volgende fase het realiseren van uw droomtuin. Dit is echter wel een zware klus. Het vraagt ook om de nodige vaardigheden. Zo hoort bijvoorbeeld gras en straatwerk netjes aangelegd te worden, zodat het ontwerp in het echt net zo mooi is.

Dankzij Florijk kunt u het tuinaanleg uitbesteden aan de specialisten, zodat het tuinontwerp van uw dromen werkelijkheid wordt. Besteed het werk uit en u kunt ontspannen in uw stoel, terwijl Florijk de tuin realiseert. Dan kunt u binnenkort ontspannen in uw tuinstoel…

Tuinaanleg helpt uw dromen te verwezenlijken

Een tuin die mooi is aangelegd verrijkt het woonplezier. Het is een investering waar u nog jarenlang plezier van heeft. Stelt u zich eens voor: een tuin die voldoet aan al uw wensen en ook netjes is afgewerkt. Een goed tuinaanleg valt of staat met de expertise waarmee dat wordt gedaan.

Een tuin laten aanleggen door professionals zorgt ervoor dat de tuin naar wens is. Zo is de tuin een plek waar u kunt ontspannen na een drukke dag, genietend van mooie planten of strakke lijnen in de tuin. Het zou immers zonde zijn als de tuin net niet helemaal naar uw zin is, terwijl u er wel in hebt geïnvesteerd.

Tuinaanleg door Florijk

Als u een tuin laat aanleggen door Florijk, dan weet u zeker dat u dat laat doen door goede handen. U kunt bij ons onder andere terecht voor de aanleg van bestrating, elektra, overkappingen, sproeisystemen, beplanting, tuinmuren en houtwerk, zoals vlonders.

We hebben al jarenlang ervaring en we werken voor opdrachtgevers in heel Nederland. We hebben al veel mooie projecten helpen realiseren: bijvoorbeeld de leeftuin in Son en Breugel en de stadstuin in Nijmegen. Bekijk gerust meer projecten die we hebben mogen realiseren.

In samenwerking met de ontwerper en met u gaan we aan de slag. Wij maken uitsluitend gebruik van duurzame materialen die van de hoogste kwaliteit zijn. Onze vakmensen verrichten de volledige tuininrichting. Mocht er een specialistische taak uitgevoerd moeten worden, dan schakelen we een professionele partner in.

Hij gaat onder onze regie voor u aan de slag, zodat de kwaliteit van de tuinaanleg altijd gewaarborgd is. Na het aanleggen kan Florijk ook het onderhoud van de tuin verzorgen, zodat u geen werk heeft aan de tuin.

Meer weten over tuinaanleg?

Florijk staat klaar om de mooiste tuinen aan te leggen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat dan uw gegevens achter in het contactformulier. Daarna zullen wij snel contact met u opnemen. U kunt ons ook altijd bellen. We gaan graag voor u aan de slag!

Den Bosch | Nijmegen | Eindhoven