Wilt u genieten van een tuin, maar er geen zorg voor hoeven dragen? Een tuin die naar uw zin is én blijft vraagt om aandacht. Zo begint het eigenlijk al bij tuinontwerp en de aanleg daarvan.

Daarna is het onderhoud van uw tuin cruciaal om de tuin naar wens te houden. Zelfs tuinen die het meest onderhoudsvriendelijk zijn, hebben aandacht nodig. De hoveniers van Florijk kunnen al uw werkzaamheden overnemen. Zo hoeft u alleen maar te genieten van de tuin en doen wij de rest.

Hovenier met kennis

Een tuin goed onderhouden een vak apart. Zo hebben verschillende planten, struiken en bomen hun eigen verzorging nodig. Wanneer moet bijvoorbeeld een hortensia gesnoeid worden? Of hoe houd je gras mooi groen en vol? Een hovenier in de hand nemen zorgt ervoor dat u zich niet over dergelijke vragen hoeft te buigen. Hij zorgt ervoor dat uw tuin letterlijk tot bloei komt en u bespaart tijd en moeite.

Ook zorgt de hovenier ervoor dat een tuin een geheel is waarbij alles mooi in harmonie is. Planten hebben gewoonlijk even tijd nodig om te ontwikkelen. Hierdoor gaat uw tuin leven, maar er schuilt ook een gevaar.

Vaste planten kunnen bijvoorbeeld worden verdrukt, hagen kunnen niet meer terug gesnoeid worden of de bestrating wordt ongewenst verhoogd door wortels. Voorkomen is beter dan genezen. Hoveniers met kennis weten op een juiste manier tuinen te onderhouden, waardoor alle delen van de tuin tot recht komen.

De werkwijze van hoveniersbedrijf Florijk

Florijk kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. De hoveniers van Florijk gaan vrijblijvend met u in gesprek. Zo kunnen we in kaart brengen waar u behoefte aan heeft. Bent u al tevreden met het tuinontwerp of kunnen uw tuin nog beter inrichten? Een paar aanpassingen kunnen vaak al zorgen voor meer plezier van een tuin.

Daarnaast heeft u bij Florijk uw eigen contactpersoon. Hij weet precies wat uw wensen zijn. Zo bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak met oog voor detail.

De tuinaanleg is vaak een grote klus waarbij verschillende vaardigheden aan bod komen. Florijk is hierin gespecialiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanleg van gras, straatwerk, hekwerk en beplanting. Zo verloopt de aanleg snel en vakkundig. Bekijk bijvoorbeeld eens de buitenkamer in Den Bosch of stadstuin in Nijmegen.

Wilt u een tuin die naar uw wens is en blijft? Een hovenier neemt uw werk uit handen. Bij Florijk staan we garant voor een persoonlijke aanpak. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in of bel ons.